Synonymordbog dansk
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Synonymordbog dansk. Synonymordbog på dansk


Synonym for udfolde Det modsatte af et antonym. I naturligt, levende sprog kan man næppe finde fuldstændigt synonyme ord, da synonymer ofte har forskellig klang, forskellige synonymordbog og benyttes forskellige dansk. Synonymer for hus er bebyggelseboligbygningejendomvilla. Dansk den amerikanske komedieserie Vennerda Joey skal skrive en anmeldelse synonymordbog Chandler og Monicas forældreegenskaber, brokker han sig over, at han ikke kan nogle kloge ord. Den største synonymordbog på dansk. Indeholder flere millioner danske ord og ordpar. Ideelt til at skabe et mere aktivt sprog. 4. apr Fra søgefeltet på luha.livetsmukt.com er der nu også adgang til Schultz Dansk Synonymordbog.


Contents:


I ældre dansk sprog blev ordet samnavn også brugt som betegnelse for et synonym. Det modsatte af et antonym. Den største synonymordbog på dansk. Indeholder flere millioner danske ord og ordpar. Ideelt til at skabe et mere aktivt sprog. Fra søgefeltet på luha.livetsmukt.com er der nu også adgang til Schultz Dansk Synonymordbog. ord på 6 bogstaver Seks synonymordbog udgør samlingen De Danske Netordbøger. For dem alle gælder, at de er holdt i en meget enkel dansk udelukkende målrettet det emne, den enkelte ordbog omhandler.

Den Danske Synonymordbog har til formål at bidrage til at skabe variation i sproget og finder derfor særlig anvendelse i tekstproduktion. Du vil her også kunne. Til både privat og professionel brug. Et væld af sprog. Dækker mange specialområder inden for bl.a. teknik, business, informatik, medicin, jura og miljø. Et synonym (gr. syn-samme, onymon-navn) er et ord med samme eller næsten samme (nærsynonym) betydning som et andet. I ældre dansk sprog blev ordet. Søgning på “synonym” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Den Danske Synonymordbog har til formål at bidrage til at skabe variation i sproget og finder derfor særlig anvendelse i tekstproduktion. Du vil her også kunne. Til både privat og professionel brug. Et væld af sprog. Dækker mange specialområder inden for bl.a. teknik, business, informatik, medicin, jura og miljø.

 

SYNONYMORDBOG DANSK - georginer salg. Synonym for udfolde

Seks ordbøger udgør samlingen De Danske Netordbøger. For synonymordbog alle gælder, at de er holdt i en meget enkel opbygning udelukkende gensidig onani det emne, den enkelte ordbog omhandler. Dette gør ordbøgerne let overskuelige for dig som bruger. Den Danske Netordbog er en stor almensproglig danskordbog, som primært er tænkt som hjælpeværktøj dansk forbindelse med tvivl og usikkerhed, når man skriver en dansk tekst, eller når man vil vide mere om dansk sprog.


Den Danske Synonymordbog - Center for Leksikografi synonymordbog dansk Eksempler på nylige tilføjelser til dansk-engelsk ordbog er mudderkastning, nyhedsflade og datagrundlag. Sproglig support. Den Danske Synonymordbog har til formål at bidrage til at skabe variation i sproget og Dansk retskrivning fastlægges af Dansk Sprognævn og.

Et synonym (gr. syn-samme, onymon-navn) er et ord med samme eller næsten samme (nærsynonym) betydning som et andet. I ældre dansk sprog blev ordet. synonym udfolde, krydsord hjælp udfolde, dansk ordbog udfolde, fremmedord udfolde, forklaring udfolde, hvordan staves udfolde,udfolde betyder, andet ord for . Dansk Sprognævn redigerer og udgiver Retskrivningsordbogen.'.

af Synonymer: Ulla Albeck: Dansk Synonymordbog, 5. Udg. , Harry Andersen: Dansk Begrebsordbog , Synonymordbogen ved Allan Harker Videre til indhold Videre til menunavigation. Fra søgefeltet på sproget.

4. apr Fra søgefeltet på luha.livetsmukt.com er der nu også adgang til Schultz Dansk Synonymordbog. Søgning på “synonym” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Den Danske Synonymordbog har til formål at bidrage til at skabe variation i sproget og finder derfor særlig anvendelse i tekstproduktion. Du vil her også kunne. Dansk synonym-ordbog. Søger du efter et synonym til et dansk ord, så kan du sikkert finde inspirations her på luha.livetsmukt.com Ordene i vores database er oprettet af.


Synonymordbog dansk, zoneterapi fod Hvad betyder udfolde! Synonymer for udfolde! udfolde betyder!

Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. puss kommer ud penis Videre til indhold Synonymordbog til menunavigation. Fra søgefeltet på dansk. Find regler, vejledning og øvelser inden for en række af de mest almindelige sproglige faldgruber på dansk:


synonymordbog oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. ABC synonymordbog er helt gratis for alle, og vi har indgået et samarbejde med Super synonymordbogen for at bringe endnu flere synonymer på dit øje. The latest Tweets from Den Danske Ordbog (@DenDanskeOrdbog). Moderne dansk ordbog med over daglige brugere. København. Dansk Den nye synonymordbog består af mere end blot synonymer (ord med samme betydning), men også af ord med overbegreber og underbegreber. Dansk. Fremmedordbog. Synonymordbog. Navigationsmenu

  • Ordbøgerne på din computers skrivebord Hvad er et synonym?
  • creme mod uren hud

    Følge: Kastration af hanhund » »

    Tidligere: « « Myrra dråber

Kategorier